Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Har du ett praktiskt handlag, är serviceinriktad och utmanas av att ta dig an problemlösning? Vi söker nu Tekniker inom ledningsunderhåll!

Din roll som Tekniker

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av branschen och som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete med tekniskt innehåll. Du gillar utmaningar kommer att arbeta med projekt samt nätanslutning, felavhjälpning och underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montage av nätstationer, kabelskåp och arbete i kundanläggningar
  • Förläggning, skarvning och avslut på kraftkabel
  • Stolp- och linjearbete
  • Felsökning och reparation
Arbetet utförs vanligtvis utomhus och du får vara beredd på att arbetsmoment förekommer även på hög höjd (ca 8-15 m). Serviceverksamheten är igång dygnet runt vilket innebär att våra tekniker ligger i schemalagd beredskap. Förutom de yrkestraditionella verktygen behöver du också kunna bemästra en handfull digitala program, appar och hjälpmedel för att nå och få information samt för att kunna utföra daglig avrapportering.

Dina kvalifikationer

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services. Dina kvalifikationer:
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • B-körkort är ett krav
  • Van datoranvändare
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten, AMS-Lågspänning, Motorsågskörkort samt Hjärt- och lungräddning är meriterande

Mer information


För ytterligare information om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Norrköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 16 augusti 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna

LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location - Norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (12 dagar kvar)