Beredare Östergötland- Vattenfall Services

Beredare Östergötland- Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Till vår etablering i Norrköping alt Åtvidaberg söker dig som är beredare inom ledningsunderhåll och eldistribution, alternativt arbetar som distributionstekniker/tekniker/montör och vill utvecklas i en roll som beredare.

Vattenfall Services erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Du arbetar individuellt, men kommer samtidigt att ingå i ett lag som stöttar varandra och gemensamt bidrar till att utveckla verksamheten. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Vi tror också att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är viktigt.

Din roll som beredare
Arbetet innebär att du bereder och till viss del projekterar verksamhet inom eldistributionsnät, det handlar om nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät och i nätstationer. I ansvaret ingår till exempel:
  • Hantering av tekniska lösningar
  • Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
  • Tillståndsfrågor
  • Kontakter med markägare, kunder och myndigheter
  • Materialbeställningar
  • Dokumentation och uppföljning.
Beroende av dina tidigare erfarenheter så kan det även bli aktuellt att du deltar i arbetet med att ta fram underlag till offerter och anbud.

Dina kvalifikationer som beredare
Du är en beredare med några års erfarenhet, alternativt är du idag en erfaren distributionstekniker/tekniker/montör inom ledningsunderhåll och eldistribution som vill utvecklas för att anta rollen som beredare.
  • El-teknisk utbildning, eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
  • Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete och EBR-kännedom är meriterande
  • Datorvana är viktigt och det är meriterande om du har erfarenhet av att räkna på och sammanställa underlag för anbud och offerter.
För att lyckas hos oss och i den här rollen krävs det att du är en driftig, öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Du trivs med frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Hög serviceanda är viktigt. Du talar och skriver svenska flytande och gärna också engelska. Körkort B är ett krav. Resor och i vissa fall övernattningar i tjänsten förekommande.

Frågor
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Lindqvist, 0730-71 95 48. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Isabella Regardt, 0730-79 85 87.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna, Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 3 November! Löpande urval tillämpas.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster påwww.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)