Underhållstekniker till TvNo Textilservice AB

Underhållstekniker till TvNo Textilservice AB

Arbetsuppgifter

Brinner du för att arbeta under eget ansvar och ständig utveckling är detta rollen för dig! Inte en dag är den andra lik och du testas dagligen genom att lösa problem eller utveckla underhållsarbetet.

I rollen som underhållstekniker arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll till produktionsmaskiner samt fastighet.
Då fastigheten försörjer produktion med ånga finns ångpannor där driften sköts av underhållsteamet. Merparten av det underhållsarbete som utförs är inom mekanisk karaktär men viss del elarbeten förekommer också.

Sedvanliga arbetsuppgifter:
  • Dagligt avhjälpande av produktionsstörningar
  • Mekaniskt arbete allt från att byta lager och reparera växellådor till filterbyten i ventilationsaggregat, även viss reparationssvetsning förekommer
  • Inom avsnittet el är det framförallt felsökning i PLC men även felsökning genom el-schemaläsning
Din profil

Du som söker denna tjänst brinner för teknik, gillar att arbeta självständigt och älskar att lösa problem. Då vissa arbeten sker i grupp ser vi att du är samarbetsvillig, prestigelös och kommunikativ. Ständig utveckling är något som präglar gruppen så att dela med sig av sina kunskaper för att utveckla andra är en egenskap som värderas högt. För att trivas i stundtals stressig arbetsmiljö krävs det att du hanterar stress på ett bra sätt och inte ser detta som något problem.

Meriterande är om du har bakgrund inom
automationsteknik eller arbetat med industriunderhåll.

Övrig information

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön

Arbetstid: dagtid med viss tidsförskjutning beroende på tändning och släckning av ångpanna.

Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Kontaktperson: Henrik Möller 011-28 05 01
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TvNo Textilservice AB som startade sin verksamhet i
Norrköping 1972 är ett av de större tvätterierna i landet med lång erfarenhet av tvätt och textilhantering. Vi är ett modernt tvätteri med högt miljöfokus i alla delar av våra processer. Vi är t ex helt fossilfria i vår produktion och i våra transporter.

Våra kunder finns i huvudsak inom vården i
Östergötland och Jönköpings län samt Norrköping kommun. Företagets ägare är Region Östergötland och Region Jönköpings Län samt Norrköpings kommun.

TvNo Textilservice AB är ett fullserviceföretag med textilförsörjning åt storförbrukare (sjukvård, åldringsvård, servicecentra, skolor, förvaltningar m fl).

En högrationell maskinpark, processtyrning, funktionell material-administration samt hygieninriktning ger garanti för att kunden får textilleveranser i rätt tid, på rätt plats, med rätt kvalitet och pris.

Företaget servar idag ca 1300 kunder, alltifrån större sjukhus till mindre distriktssköterskemottagningar och folktandvårdsenheter.
Idag har företaget ca 135 anställda och omsätter ca 110 mkr/år.