Design engineer

Design engineer

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Design Engineer/produktspecialist som ska leda konstruktionsutvecklingen för TreCe´s produkter. En Driven konstruktör.
 • Tillsammans med produktchef leda projekten från start till mål.
 • Ta emot och granska projektbeställningar.
 • Ta fram konstruktionslösning och skiss samt i förekommande fall en preliminär kalkyl.
 • Ta fram ritningsunderlag för prototyp samt beställa tillverkning av denna i egen produktion eller hos leverantör. I förekommande fall delta i montering av prototyp.
 • Tillsammans med produktchef granska prototyp och vidta nödvändiga korrigeringar så att produktkrav uppfylls.
 • Vid skarp order ta fram ritningar för serieproduktion, kalkyl med tillhörande beredning och artikelnummer samt i förekommande fall monteringsritning.
 • I samråd med produktchef kontakta leverantörer om offerter för komponenter som inte tillverkas i egen produktion.
 • Tillsammans med produktchef leda och övervaka projekt så att de löper enligt fastställd tidplan.
Ansvarsområde:

Utifrån tilldelade uppdrag ansvara för konstruktionen av nya samt befintliga produkter, utföra renderingar för visualisering av produkter och presentationsbilder.
Skapa ritningar på produkter samt montageanvisningar. Vara ansvarig vid köp av prototypmaterial. Ta fram kalkyler och tillsammans med produktchef leda projekt så att produkten möter eller överträffar bolagets krav på ett kostnadseffektivt och kvalitetssäkert sätt.

Din profil
 • Minst 3-årig Högskoleutbildning, maskin, bygg, alternativt 2 årig KY-utbildning inom design och konstruktion med inriktning möbeldesign eller motsvarande.
 • Utbildning och erfarenhet att arbeta med Inventor Autodesk eller Solid Works.
 • Vi ser en stor fördel om det finns dokumenterad arbetslivserfarenhet gällande konstruktion inom möbelbranschen eller liknande.
Placering: TreCe Norrköping samt vår fabrik i Tranås.

Urval sker löpande så registrera din ansökan via clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 2019-12-20. Vid frågor kontaka vår affärsområdeschef Engineering Jonas Bergkvist på 073-351 27 73
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TreCe är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för förvaring och källsortering. Den positionen har vi nått genom att aldrig sluta utvecklas. Med över fyrtio års erfarenhet har vi tillsammans med våra kunder hunnit samla på oss mycket kunskap och genom åren har vi lärt oss vad som fungerar. Vår långa erfarenhet tillsammans med en stark innovationslust driver oss framåt och skapar förutsättningar för att ständigt utveckla nya smarta designlösningar.

TreCe är idag 19 anställda. Vårt huvudkontor och showroom ligger i Norrköping. Vi har även showroom i Stockholm och Oslo.

TreCe ska öka fokuset på produktframtagning och en effektiv sådan. A och O för vår framgång är att vi fortsätter att utveckla smarta och unika produkter som tilltalar marknaden. Vi har kommit en bra bit på vägen och tiden är inne att skruva upp tempot ytterligare. Nya och befintliga produkter ska utvecklas med fokus på effektivitet inom tillverkning, kvalitet, hållbarhet och logistik.