Bilinspektör till TradingSolutions Remarketing Center

Bilinspektör till TradingSolutions Remarketing Center

TradingSolutions erbjuder digitala bilförsäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!
TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta. Våra kunder är. 2020 fick vi förtroendet att sälja över 15 000 bilar åt ett stort antal banker, finansbolag och vagnparkskunder runt om i Sverige.

Är du redo för en ny utmaning? Har du tidigare erfarenhet inom fordonsteknik? Då kan det vara just dig vi söker!

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt internetbolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för
Sveriges fordonsägare. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet.
TradingSolutions har vuxit kraftigt de senaste åren och vid vårt Remarketing Center i närheten av Björkvik behöver vi anställa ytterligare en person till vårt team av bilinspektörer.

Vår egna anläggning utanför Björkvik ligger strategiskt mitt emellan Nyköping, Norrköping och Katrineholm. Här hanterar vi varje år tusentals bilar av alla fabrikat som tvättas, inspekteras, fotograferas och provkörs inför försäljning via våra dagliga Internetauktioner.

Vi söker nu en effektiv och driven Bilinspektör.
I rollen som Bilinspektör krävs ett helhjärtat engagemang och förmågan att kunna se och bedöma skicket på en bil, både i form av skador liksom värdehöjande detaljer. Arbetet innebär i huvudsak tester och inspektioner av bilar i form av optisk och teknisk kontroll samt fotografering och provkörning som delmoment. Arbetsuppgifterna är tydligt definierade och du arbetar med våra egenutvecklade, digitala applikationer för att genomföra alla moment.

Du är...
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en positiv, nyfiken och flexibel person som aktivt deltar i att hitta lösningar och förbättra arbetsprocesser. Du är noggrann men samtidigt effektiv och trivs när det är ett högt arbetstempo. Att alltid utföra ett kvalitativt arbete är lika självklart för dig som att alltid ta vara på både vår säljares som vår köpares intressen.
Då denna roll ingår i ett team på anläggningen är det viktigt att du utan problem kan arbeta självständigt såväl som i grupp och tillsammans prioritera inkommande flöden av bilar. Du förstår att goda resultat och arbetsglädje endast uppnås genom samarbete och en förståelse för helheten.
Tjänsten kräver att du är noggrann och effektiv samt att du tidvis kan arbeta under tidvis hög arbetsbelastning. Arbetet utförs vid vår anläggning som är modern och ändamålsenlig. Du rapporterar till vår platschef som även är ansvarig för bilinspektionerna.

Vi ser att du har följande kunskaper och egenskaper:
Minst gymnasieutbildning där utbildning inom teknik, bilverkstad eller liknande är ett plus.
Körkort, minst klass B, är ett krav.
Du både pratar och skriver flytande svenska.
Grundläggande datavana i word och excel.
Rollen som Biltestare är på heltid med arbetsplatsen vid anläggningen utanför Björkvik.

Vi erbjuder...
-En omväxlande och utvecklande roll i ett företag med stark tillväxt och med en kultur som präglas av framåtanda och tillväxt.

-Goda möjligheter till vidareutveckling och ansvar för rätt person.
Ett stabilt och seriöst företag med en mycket positiv utveckling och bra marknadsposition i branschen.

-Konkurrenskraftiga villkor och förmåner.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Rickard Landelius på telefon: 073-527 05 96 eller via e-post. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast via e-post: rickard.landelius@tradingsolutions.se.
Mer info
Kontaktperson Rickard Landelius
Telefon 073-527 05 96
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tradingsolutions.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till köpare i Sverige och över hela Europa. TradingSolutions är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen.