Vår framgångsrika säljare går vidare i karriären och vi söker därför dig som vill vara med och lyfta vårt distrikt till nästa nivå.

För att lyckas ska du vara driven, positiv, arbetsam och engagerad. Du behöver vara bra på att bygga relationer, gilla affärer samt att ge service. Det är ingen nackdel om du har erfarenhet av försäljning mot DVH men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigast.

Du har ett eget distrikt som är under uppbyggnad och med en stark tillväxt. Du måste gilla och våga besöka och ta nya kunder, butiker.

Jobbet kombinerar det bästa med att sälja och samtidigt distribuera Sveriges godaste chips direkt till butiken från din bil, en lätt lastbil.
Varje dag besöker du cirka 15 butiker och säljer och levererar samtidigt.

Vi söker dig som ser en utmaning i att vara med att bygga ett nytt varumärke.

Vanligt b-körkort krävs.
Mer info
Kontaktperson Madde Assarsson
Telefon 073-4747672
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bjarechips.se/
Sista ansökningsdag 1 jan (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torekows Lilla Chipsfabrik AB tillverkar, marknadsför och säljer Bjäre Chips sedan 6 år. Vi är uppstickaren på den svenska snacksmarknaden och Bjäre Chips har blivit utsedda till Sveriges godaste chips vid hela 9 tillfällen. Bara under 2018 har vi vunnit 5 tester som säger att vi tillverkar Sveriges godaste chips. Idag har vi åtta säljare med varsitt distrikt. Vi har lyckats riktigt bra och idag är vi det bäst sålda chipsen i många butiker.