Innesäljare/Uthyrare

Innesäljare/Uthyrare

Innesäljare/Uthyrare Till Tholmarks Uthyrning i Norrköping
Tholmarks Maskinuthyrning AB hyr ut byggmaskiner, liftar och ställningar främst riktat till bygg- och industrisektorn. Företaget växer och vi behöver utöka personalstyrkan på vår depå i Norrköping. Vi söker dig som med energi och ett riktigt driv fortsätter bygga och vårda våra kundrelationer.
I rollen som Innesäljare/Uthyrare kommer du i huvudsak jobba med att vårda och bygga relationer med våra kunder. Du kommer tillsammans med dina kollegor i uthyrningsdisken att skriva ordrar, ordna med leveranser, hjälpa kunden med den optimalaste utrustningen samt administrativt arbete så som diverse inleveranser mm.

Vi söker dig som har ett utpräglat servicesinne, god samarbetsförmåga och trivs i ett högt tempo och är lösningsorienterad. För att passa i rollen som Innesäljare/Uthyrare behöver du ha erfarenhet ifrån bygg, industri eller anläggningssektorn.
Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.
Du har även:
  • B-körkort.
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Liftkort
Varaktighet.
Heltid, 6 månaders provanställning som övergår till tillsvidareanställning.

Ersättning

Fast månadslön.

Välkommen med Din skriftliga ansökan till ola.stenstrom@tholmarks.se senast 2022-05-31. Märk din ansökan med " Innesäljare/Uthyrare i Norrköping"

Service, Engagemang och Kvalité i allt vad vi gör skall utgöra en självklarhet för dig. Med förmågan att ha många bollar i luften samtidigt, skall du hitta effektiva lösningar som överträffar kundens förväntningar. Att sedan kunna kombinera detta med glädje och en rejäl dos humor, är personliga egenskaper som vi ser positivt på.

Vi är ett familjeföretag oberoende av något byggbolag med mångårig kompetens inom byggbranschen sedan 1962.

För mer information hänvisar vi till: www.tholmarks.se
Styrkan sitter i viljan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (4 dagar kvar)