Servicetekniker till TGW i Norrköping

Servicetekniker till TGW i Norrköping

Vi är ett snabbt växande företag och söker därför en ny servicetekniker, som kommer ingå i vårt mycket framgångsrika team i Norden och arbeta på ett nytt helautomatiserat lager i Norrköping.

Om rollen

I rollen som servicetekniker kommer att arbeta med förebyggande underhåll samt den dagliga tekniska driften och felsökning av såväl kransystem, comissioner, skytell samt bansystem. Arbetet kommer att utföras hos en av våra kunder i Norrköping där vi precis har driftsatt en helautomatisk logistiklösning i form av ett plocklager. Du kommer i det dagliga arbetat att ha ett nära samarbetet med såväl kollegor som kunden.

Om dig

För att lyckas i rollen behöver du tidigare ha arbetat med servicetekniska arbetsuppgifter inom automation och elektronik. Vidare har du systemförståelse och vana av felsökning samt har gärna arbetat med PLC tidigare. Kan du även AS-interface, Profibus, Profinet och/eller Ethernet är detta ett plus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du flexibel och lösningsorienterad som drivs av att arbeta kvalitativt och effektivt. Du kommer vara en central person inom vår organisation, vilket innebär att du har en hög känsla för service och har kunden i fokus. Vidare är du strukturerad och metodisk i ditt utförande av arbetsuppgifter samt har en god kommunikativ förmåga.

Övrigt

Placeringsort: Norrköping

Arbetstider: Dagtid, där du några dagar i veckan kommer arbeta under kvällar samt 4-5 h under en söndag i månaden. Lagret är bemannat mellan kl. 05.00-23.00. Inför storhelger och liknande kan arbetstiderna förändras.

Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar TGW Scandinavia med OnePartnerGroup. Observera att vi ej kan ta emot din ansökan via mail, på grund av GDPR. Vid frågor kontakta Henric Forsman, rekryteringskonsult, via henric.forsman@onepartnergroup.se alternativt 072-38 49 150. Sista ansökningsdag är den 28 augusti.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TGW Logistic Group är en av de ledande internationella leverantörerna av materialhanteringslösningar. I 50 år har den österrikiska specialisten implementerat högautomatiserade system för kunder, som representerar ett stort antal varumärken, allt från Adidas till Zalando, m fl. Som systemintegratör planerar, producerar, implementerar och realiserar TGW komplexa logistikcentras - allt från mekatroniska produkter och robotar till styrsystem och programvara. TGW Logistic Group har dotterbolag i Europa, Kina och USA och mer än 3.700 anställda globalt. Under verksamhetsåret 2019/20 omsatte företaget 835,8 MEUR.