Mobile Technician - Norrköping

Mobile Technician - Norrköping

Våra Mobile service technicians är en del av vårt serviceteam och är ansvariga för att den effektiva dagliga serviceprocessen ger en exeptionell kundnöjdhet. I den här rollen kommer du att bli ansvarig för att leverera en oförglömlig serviceupplevelse till alla Teslas kunder under serviceprocessen av deras fordon. Den här rollen kommer att vara en hands-on teknisk roll där du kontinuerligt får utbildningar och verktyg för att arbeta utifrån vår senaste teknologi.

Arbetsuppgifter...
  • Du är ansvarig för att överträffa kundens förväntan samt att leverera hög standard och implementera processer för att kontinuerligt utveckla upplevelsen.
  • Du kommer att vara i direktkontakt med kunden där din interaktion kommer att skapa en bestående upplevelse av Teslas varumärke. Du är väl insatt i vår mission och arbetar tätt med teamet för att nå 100% kundnöjdhet. Du arbetar nitiskt för att uppnå hög säkerhet, effektivitet och strävar alltid efter att utföra ett så bra arbete som möjligt, med hög kvalitet på såväl eget urförande som dina beslut.
  • Du kommer att vara ansvarig för att hjälpa kunder att förstå teknologin och egenskaperna hos deras bilar vilket innebär att du måste ha en teknisk kunnighet och en förmåga att förklara detta för personer som inte har samma tekniska kunskap som du. Detta gör att du måste lära dig Teslas produkter, servicesystem och processer på dina fem fingrar.
  • Vidare kommer du att utföra grundläggande tekniska reparationer som exempelvis problem med laddning, underhåll av interiören, underhåll av handtag samt grundläggande diagnostisering
Vem är du...
Vi söker dig som har 3-4 års erfarenhet av tekniska reparationer/tekniskt arbete inom exempelvis automation, elektroteknik, flyg- eller marinteknik. Vidare har du en passion för Tesla och vår mission, du är en teamplayer som geniunt trivs i en snabbföränderlig miljö med mycket energi. Du är duktig på att organisera och planera även om arbetsbelastningen är hög, där du klarar att navigera fram ändå. Vidare har du kunskap kring metoder, tekniker och verktyg som används till underhåll och reparation av bilar. Du arbetar proaktivt och är flexibel, där du kombinerar hands-on problemlösning med en analytisk förmåga och ett kundservice mindset.

Låter det intressant? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Ansök online med ett CV på engelska.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com/careers
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla's mission is to accelerate the world's transition to sustainable energy. Since our founding in 2003, Tesla has broken new barriers in developing high-performance automobiles that are not only the world's best and highest-selling pure electric vehicles-with long range and absolutely no tailpipe emissions-but also the safest, highest-rated cars on the road in the world. Beyond the flagship Model S sedan and the falcon-winged door Model X sports utility vehicle, we also offer a smaller, simpler and more affordable mid-sized sedan, Model 3, which we expect will truly propel electric vehicles into the mainstream.