Försäljningsansvarig med byggteknisk inriktning sökes.

Försäljningsansvarig med byggteknisk inriktning sökes.

Om tjänsten
Freyssinet är specialister inom brobyggnation och förspända betongkonstruktioner som nu etablerar sig i Sverige och söker därmed en chef för Operation & Sales som lokalt samarbetar med VD för att utveckla marknaden och verksamheten i Norden.

Detta är en kul position i ett nystartat bolag som ska växa organiskt. Vi arbetar med världsledande produkter och metoder som väl passar den svenska bygg- och anläggningsmarknaden. Din roll blir central och strategiskt viktig för bolagets framtida utveckling.

Huvudinriktningar för rollen är:
  • att identifiera möjligheter att expandera verksamheten genom t ex partnerskap och/eller på nya marknader.
  • att analysera försäljningen och marknadsföringen samt att bevaka finans- och relevanta resultatrapporter för att få insikter om hur vi förbättrar prestanda och maximerar vår tillväxt.
  • att utveckla exakta och konsekventa anbud med hjälp av relevanta avdelningar internt för inriktningen.
  • att utveckla hållbara och produktiva relationer med potentiella kunder.
  • att operativt bedriva den dagliga verksamheten inklusive anbudsframställande, kontraktsförhandlingar och projektplanering
  • att bedöma riskerna kring nya affärer och upplägg samtidigt se till att deadlines är uppfyllda och vara redo att hantera oväntade situationer.
Du kommer att utgå från Norrköping men arbetet innebär mycket resor inom Sverige så detta är något du bör trivas med.

Kvalifikationer
För tjänsten som Försäljningsansvarig ser vi gärna att du har en ingenjörsexamen inom bygg eller mekanik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha 3-5 års arbetslivserfarenhet inom byggindustrin men framförallt behöver du ha en teknisk bakgrund.

Du har starka kommunikations-, försäljnings- och presentationskunskaper samt goda kunskaper om utbud/tjänster på byggområdet, särskilt fokus på broar och infrastruktur. Vi ser gärna att du har ett större etablerat nätverk av potentiella kunder inom vår bransch och nisch.

Kunskap om efterspännings- och reparationssystem, byggnadsmetoder samt "lösningar" som tillhandahålls på byggmarknaden välkomnas.

Vi tror att du är en kvicktänkt lagspelare som gillar att göra affärer och utveckla verksamhet. Med din bakgrund inom byggindustrin och med ett existerande nätverk av kunder gillar du att resa och har lätt för att bygga förtroende. Etik och moral är något du värderar och din värdegrund reflekteras i dina leveranser. Att verka i en liten lokal organisation men med globala kollegor är något som snarare sporrar än begränsar.

Du har en positiv inställning och är utvecklingsfokuserad vilket gör att du inte räds en utmaning. Du kommer att jobba nära många olika typer av människor så därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Du behöver vara tekniskt lagd och ha god förståelse för det du arbetar med både på ett operativt och strategiskt plan.

Ett krav är att du talar och skriver svenska och engelska flytande, meriterande om du även behärskar franska och/eller polska språket.

Du är en van användare av MS Office och något större affärssystem.

B-Körkort är ett krav.

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar Freyssinet med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet så motivera gärna i din ansökan på vilket sätt du tror att du passar för tjänsten och vad du kan tillföra i rollen.

Skriv din ansökan på engelska.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Linda Petersson
Telefon 070-377 45 74
Email Mejla Linda Petersson
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Freyssinet, med sina 7500 anställda finns spridda i 60 länder världen över.

För mer information besök: www.freyssinet.com

Vi är ett helägt dotterbolag till franska Vinci- koncernen som med sin globala närvaro och 196 000 anställda omsätter ca 40 miljarder Euro per år.

Läs mer på: www.vinci.com