Account Manager - Team Ekblad

Account Manager - Team Ekblad

Vi söker säljare till vår B2B försäljning i Sverige!

Team Ekblad söker nu personer som vill vara med på vår resa. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrik för alla parter, kunder, Team Ekblad och samarbetspartner. Detta koncept kommer ifrån erfarenhet inom försäljning. Vi letar efter personer med personligt engagemang, ett stark driv att vilja sälja och förmågan att leda projekt från offert till slutlig genomgång och avtals signering.

Som säljare kommer du:
 • Besöka kunden på plats hos företaget eller ha säljande kommunikation via mejl och telefon. Valet är helt upp till dig, våra verktyg är digitala.
 • Ge råd kring tjänsten, produkten och den bästa lösningen
 • Du kommer vara med kunden under hela säljprocessen, därefter tar vår samarbetspartner över för att levererar den färdiga tjänsten och produkten.
 • Du är med kunden från kontakt till ett signerat avtal för att vår samarbetspartner ska sätta igång med arbetet.
 • Du kommer arbeta tillsammans samt ha daglig kommunikation med vår samarbetsparner för att säkerställa den kvalité vi är ute efter.
 • Du jobbar under ett varumärke åt gången.
Vi ser gärna att din profil innehåller:
Målinriktad och älskar att sälja!
 • En avslutad gymnasieutbildning.
 • Flytande Svenska i tal och skrift är ett krav.
 • Ett driv framåt att utvecklas
 • Förmågan att kommunicera med kunder, Team Ekblad och vår samarbetspartner.
 • God social förmåga
 • Kunskaper inom all försäljning är en fördel
 • Kunskaper inom affärssystem är en fördel (CRM, Fortnox, Scrive)
Team Ekblad ger dig en komplett utbildning av tjänsterna och produkterna, affärssystem och säljtekniker. Du kommer få insikter i hur hela processen går till vid framtagning utav tjänsterna och produkterna, på plats hos vår samarbetspartner. Allt för att du skall kunna ge råd och utstråla en trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att hjälpa kunden att göra insiktsfulla val.

Anställningsform: Heltid, deltid
Område: Hela Sverige, HK ligger i Norrköping
Lön: Grundlön, Provision efter överenskommelse, samt överenskommelse om försäkringar och förmåner.
Krav: B-Körkort och tillgång till egen bil
Startdatum: Enligt överenskommelse, men kan tillsättas omgående!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten eller ansöka direkt är du välkommen att kontakta mig på anton@temaekblad.se

Vi ser fram emot er ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.teamekblad.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hjälper våra kunder att skapa unika lösningar utifrån deras behov inom försäljning. Vi har skapat säljmetoder med så hög kvalité som ger oss möjligheten att verkligen sätta kundens behov i största fokus. Vi har högtrovärdighet på att endast erbjuda tjänster och produkter som Team Ekblad själva tror på och är stolta över att representera.

Med vår stolthet och kvalitet i våra resultat är på god väg att en utav dom bästa säljbyråerna på marknaden. Vi hjälpa er att ta ert varumärke eller bolag till nästa nivå, det som driver dig framåt är försäljningen.

Vi erbjuder våra samarbetspartners fyra väletablerade försäljningsområden: fältförsäljning, events, telemarketing och onlineförsäljning. Våra lösningar bidrar till en lång relation och ökad försäljning för våra kunder. Genom att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och att få ut det mesta i sina processer. Våran tjänster är rådgivning och konsultation inom försäljning B2B samt B2C.

Team Ekblad ska alltid vara en arbetsplats där medarbetarna ska trivas, känna trygghet och potential till att nå sitt bäst jag som person samt inom försäljning. Vi representerar en helt unik företagskultur. Vi erbjuder en flixibilitet till dig som säljare, fortfrande vara med i vårt underbara team men en valbarhet att välja försäljningsmetoder, produkter, tjänster eller företag att jobba åt. För att skapa vår unika team känsla har vi konferensresor, events och sportarrangemang. Team Ekblad står för ständig utveckling både personligt och professionellt. Utbildningar inom försäljning, målinriktning, ledarskap är något vi självklart erbjuder våra anställda.