Nu söker vi vår nästa framgångsrika säljare. Vi letar efter dig som drivs av utmaningar och vill vara en del av framtiden hos det marknadsledande bilhandelsföretaget i regionen.

Som säljare hos Rejmes jobbar du bland annat med Volvo - Sveriges starkaste varumärke.

Din profil
Du är driven och tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, lugn och social. Vi ser också att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och hur man bygger och vårdar kundrelationer.

Du är en självständig person med ett eget högt driv, som har lätt för att samarbeta i grupp. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i fräscha och moderna lokaler. Vill du jobba i en säljdriven och utvecklande miljö är du välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt docksenast 24 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Lindövägen i Norrköping.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till försäljningschef Johan Rundgren, jobb@rejmes.se, 011-21 91 52. Märk din ansökan med "Säljare Norrköping".
Mer info
Kontaktperson Johan Rundgren
Telefon 011-21 91 52
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Norrköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 140 anställda och finns representerat i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.