Säljare, Norrköping

Säljare, Norrköping

Nu söker vi vår nästa framgångsrika Volvosäljare. Vi letar efter dig som drivs av utmaningar och vill vara en del av framtiden hos det marknadsledande bilhandelsföretaget i regionen.

Som säljare hos Rejmes jobbar du med Volvo - Sveriges starkaste varumärke. Du kommer arbeta med försäljning av nya Volvo till privat- och företagskunder.

Din profil

Du är driven och tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, lugn och social. Vi ser också att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och hur man bygger och vårdar kundrelationer.

Du är en självständig person med ett eget högt driv, som har lätt för att samarbeta i grupp. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Conny Besterman, AS&B, tel. 0706-18 11 62. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 31 mars via www.asb-rekrytering.se. Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Conny Besterman
Telefon 0706-18 11 62
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Norrköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 140 anställda och finns representerat i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.