Leveransadministratör

Leveransadministratör

Vi söker en leveransadministratör till bilförsäljningen i Norrköping. Som leveransadministratör kommer du ha många omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du jobbar med hög service gentemot kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta all administration vid bilaffären både före och efter leverans. Du ser till att affärshanteringen sker på korrekt sätt ur såväl juridisk som ekonomisk synvinkel. Du sköter exempelvis orderregistrering, ser till att alla handlingar blir påskrivna vid affären och hanterar betalning av bilar.

Din profil

Du har jobbat som administratör tidigare och har du en administrationsutbildning ser vi detta som mycket meriterande. Som alla duktiga administratörer är du välorganiserad och bra på att planera, du värdesätter att få vara engagerad och energisk på jobbet och därför trivs du också när tempot periodvis är högt. Ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå är ett krav.

Andra egenskaper vi uppskattar hos dig är att du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper i Officepaketet och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Välommen med din ansökan!

Tjänsten är en fast anställning på heltid med placering i Norrköping. Du skickar din ansökan och CV senast den 31 mars till försäljningschef Johan Rundgren, leveransadministrator@rejmes.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,15 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Norrköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 140 anställda och finns representerat i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.