Bilvårdstekniker

Bilvårdstekniker

Rejmes söker bilvårdstekniker till Norrköping och Söderköping. I rollen som bilvårdare ingår bland annat att utföra invändig städning, lädervård, utvändig polering, rengöring och vaxning. Även montering av dekaler kan förekomma.

Här på Rejmes får vi kundens bil att kännas som ny, genom kompetens och kvalitet i absolut toppklass. Du blir en del av ett team där ett positivt synsätt är viktigt. Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande jobb på ett stort företag som ständigt förnyas och utvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilvårdstekniker jobbar du med hela kundprocessen från tidsbokning och mottagande till utförande och fakturering/betalning. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi vill att våra medarbetare håller samma höga standard som vårt varumärke.

Vi sätter stort värde på din lyhördhet inför beställarens önskemål samt din övertygelse att sätta kunden i fokus genom ditt engagemang och höga kvalitet på utfört arbete.

Kompetenskrav
Vi vill att du har ett aktivt intresse för bilvård samt avslutad gymnasieutbildning. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, ansvarsfull, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till en positiv lagkänsla när du är på jobbet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är på heltid med placering i Norrköping eller Söderköping. Vill du vara med i ett vinnande team är du välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 31 januari 2020.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till platschef Anders Eriksson, jobb@rejmes.se, 0121-70 77 01. Märk din ansökan med "Bilvårdstekniker Norrköping" alt. "Bilvårdstekniker Söderköping"
Mer info
Kontaktperson Anders Eriksson
Telefon 0121-70 77 01
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Norrköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 140 anställda och finns representerat i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik.