Servicesäljare till vår tillbehörs- och reservdelsavdelning

Servicesäljare till vår tillbehörs- och reservdelsavdelning

Älskar du kundservice? Är du en lagspelare som drivs av utveckling och nöjda kunder? Då kan du vara den vi söker till laget Rejmes.

Då en av våra trotjänare har valt att gå i pension söker vi på Tage Rejmes Lastvagnar en duktig servicesäljare till vår tillbehörs- och reservdelsavdelning.

De främsta uppgifterna innebär att arbeta med försäljning, beställning och hantering av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om reservdelsförsörjning för verkstaden, ta fram och leverera delar till service och reparation, kundbemötande, rådgivning samt beräkna prisofferter. Tjänsten innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Din profil
Vi lägger stor värdering på din personlighet då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service med ett stort kundfokus och är lösningsorienterad. Vi söker Dig som har som vana att arbeta med telefon och dator samt besitter ett stort intresse för fordon.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service/försäljning/lager, där du visat prov på god social förmåga och en stor teamkänsla Det är viktigt att du är stresstålig, noggrann samt besitter hög social kompetens. Därtill behöver du vara flexibel och ha förmåga att prioritera arbetsuppgifterna beroende på avdelningarnas arbetsbelastning. Rollen kräver att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. B-körkort krävs. Engelska är meriterande.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett tryggt och stabilt företag, ett självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten är på heltid och innefattar till viss del kvällsarbete.

Skicka din ansökan till magnus.andersson@rejmes.se, ring 011-21 92 90, eller fyll i ansökan nedan.
Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-15. Urval sker löpande
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 011-21 92 90
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala