Vi söker platschef till lastbilsanläggningen i Norrköping. Om du ser det som en självklarhet att leverera goda resultat och driva verksamheten mot nya mål, då kan du vara personen vi söker.

Om jobbet

Som platschef sitter du med i ledningsgruppen och har både verksamhets- och personalansvar. Du är närmsta chef till sex personer som alla har ledande roller inom servicemarknaden. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. budgetansvar, personalvård, sammanställa behovet av utbildning för både mekaniker och arbetsledare samt driva och utveckla verksamheten in i framtiden.

På anläggningen i Norrköping finns även företagets säljchef, tillika VD, som har personalansvaret över försäljningsgruppen. Hela teamet arbetar ständigt mot gemensamma mål, både för dagen, månaden och framtiden där du kommer ha en framträdande roll som motivator för goda resultat.

Lastbilsbranschen är idag en hårt pressad bransch och att vi ska leverera hög kvalitet och snabb service till våra kunder är för oss en självklarhet.

Vem är du?

Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har goda ledaregenskaper med en stor vilja att uppnå mål och en god förmåga att motivera dina medarbetare att prestera. Du tror på att leda genom att själv "gå i täten" och är en lyhörd och förtroendeingivande person som är bra på att skapa och underhålla relationer.

Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Givetvis har du alltid kundfokus för att bygga långsiktiga relationer.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från en ledande befattning och/eller tidigare erfarenheter från branschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping.

Du är välkommen med din ansökan senast 31 oktober. Vi arbetar löpande med urval, så tveka inte att söka omgående.

Ansökan med CV och frågor om tjänsten skickas till VD Stefan Sandberg, jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Platschef Norrköping".
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning.