Platschef, Norrköping

Platschef, Norrköping

Tage Rejmes bil AB är ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag och finns idag på 15 orter runt om i Småland, Östergötland, Södermanland och Närke.
Vi söker nu en platschef till lastbilsanläggningen i Norrköping.
Om du ser det som en självklarhet att leverera goda resultat och driva verksamheten mot nya mål, då kan du vara personen vi söker.

Som platschef sitter du med i ledningsgruppen och kommer att ha verksamhets- och personalansvar. Du kommer sitta som närmsta chef till ca 10 personer som alla arbetar i servicemarknaden. På anläggningen i Norrköping finns även företagets säljchef, tillika VD, som har personalansvaret över försäljningsgruppen. Hela teamet arbetar ständigt mot gemensamma mål, både för dagen, månaden och framtiden där du kommer ha en framträdande roll som motivator för goda resultat.

Lastbilsbranschen är idag en hårt pressad bransch och att vi ska leverera kvalitativ och snabb service till våra kunder är för oss en självklarhet.

Vem är du?

Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har goda ledaregenskaper med en stor vilja att uppnå mål och en god förmåga att motivera dina medarbetare att prestera. Du tror på att leda genom att själv "gå i täten" och är en lyhörd och förtroendeingivande person som är bra på att skapa och underhålla relationer. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från en ledande befattning och/eller tidigare erfarenheter från branschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
För mer information och ansökan kontakta VD Stefan Sandberg på telefon, 011-21 92 65, eller mail, stefan.sandberg@rejmes.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag 1 juli 2018, men urval sker löpande,
Mer info
Kontaktperson Stefan Sandberg
Telefon 011-21 92 65
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.
Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor