Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Vi söker mekaniker till lastbilsanläggningen i Norrköping. Vi vill att du ska älska ditt jobb och ta en aktiv del i vår framtid. Därför jobbar vi hårt för att skapa en inspirerande kultur. En kultur där du får utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. För när det går bra för dig går det bra för oss.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som lastbilsmekaniker på Rejmes lastvagnar kommer du att arbeta med senaste tekniken i dagens lastbilar med tillgång till både specialverktyg och moderna programmeringsverktyg.

Du kommer också få tillgång till Volvos gedigna utbildningsportal och ständigt ges möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker.

Rejmes Lastvagnar sätter stort värde i din kompetensutveckling och vi ser gärna att du tar egna initiativ och visar prov på nytänkande och teamkänsla.

Din profil

Då våra kunder i nästan uteslutande fall är företag som behöver ha sina fordon på vägarna och i produktion är det viktigt att vi arbetar snabbt och effektivt med en känsla för hög service och kundvård där vi sätter kundens behov i första hand.

Jobbet som lastbilsmekaniker är ofta otroligt varierande och ställer höga krav på teknisk kompetens. Arbetsdagen kan innehålla allt ifrån kopplingsbyte till avancerad digital felsökning.

Vi ställer inga krav på mångårig arbetslivserfarenhet men ser det som en självklarhet att du är driven och hungrig i ditt yrkesutövande.

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du känner igen dig i några av följande påstående:
  • är utbildad mekaniker eller har motsvarande erfarenhet inom yrkesområde
  • har lätt att samarbeta i team och god förmåga att planera och organisera ditt arbete
  • har framåtanda med inriktning på goda resultat och långsiktiga kundrelationer
  • kan arbeta självständigt och i grupp samt ha direktkontakt med kunder
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har körkort B (krav) och C, D samt E är en merit

Vi ser fram emot din ansökan!


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping.

Du är välkommen med din ansökan senast 15 december. Vi arbetar löpande med urval, så tveka inte att söka omgående.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till Kenneth Månsson, jobb@rejmes.se eller 011-219292. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Norrköping".
Mer info
Kontaktperson Kenneth Månsson
Telefon 011-219292
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil ABgrundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar ABingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala, Mjölby och Tranås. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor.