Operativ IT-chef

Operativ IT-chef

Är du en driven och lösningsorienterad person som brinner för digitalisering? Drivs du av tekniska utmaningar, leda andra och vill arbeta med affärskritiska system? Rejmes söker nu en operativ IT-chef som vill vara med på vår transformationsresa!

Vad kan vi erbjuda dig?
På Rejmes blir du en viktig del i vår organisation, där du kommer få en varierande och spännande vardag med stor egen påverkan och frihet i rollen. Du blir en del av ett företag som är bland de största inom bilhandeln i Sverige. Vi sätter stort värde i att effektiviseras och utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Arbetsuppgifter
Som operativ IT-chef kommer du att vara ansvarig för den tekniska miljön samt ha personalansvar för tre medarbetare. Ditt arbete innebär huvudsakligen systemansvar för Rejmes alla system där utveckling oftast sker genom externa parter.

Detta innebär att du löpande kommer att prioritera systemdrift, behovsfångst, äga den tekniska "road-mapen" samt agera kravställare gentemot leverantörer.

Tjänsten innebär en del resande mellan våra 15 orter där verksamhet bedrivs.

Vem är du?
Vi ser att du är initiativtagande, strukturerad, lösningsorienterad och en tydlig lagspelare. Du har ett stort kundfokus, är affärsmässig och socialt säker. Du besitter ett starkt intresse för innovativa lösningar och håller dig uppdaterad på den senaste tekniken.

Du har minst fem års erfarenhet av IT-plattformar som baseras på Microsoft Windows, Office365. Du har också jobbat verksamhetsnära med system- och applikationsförvaltning, Active Directory, Citrix XenApp/XenDesktop, Microsoft SCCM, leverantörsstyrning, integrationer och test.

För att lyckas i rollen har du arbetat som teamledare eller liknande i ett par år.

Detta kombinerar du gärna med en akademisk examen, eller motsvarande samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • NetApp Storage
  • XenServer (servervirtualisering)
  • XenClient (klientvirtualisering)
  • Microsoft SQL server
  • Microsoft Azure
Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är placerad på Rejmes huvudkontor i Norrköping. Här får du bl.a. arbeta med Volvo - Sveriges starkaste varumärke.

Vill du arbeta i högt tempo med möjlighet till egen påverkan och utveckling är du välkommen med din ansökan och CV.Urval sker löpande. Sök omgående, men senast 30 april.

Du skickar din ansökan och CV till koncernchef Gunnar Sanderup,itchef@rejmes.se.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Simon Lundberg, simon.lundberg@rejmes.se, 011-21 92 48 eller Erik Malm, erik.malm@rejmes.se, 011-21 91 77.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se/
Sista ansökningsdag 30 apr (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil ABgrundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,1 miljarder kronor och har 700 medarbetare.