Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Är du intresserad av administration inom företagsekonomi. Vill du arbeta med den dagliga bokföringen av transaktioner och andra affärshändelser i ett spännande och transaktionsintensivt företag. Då kan du vara den som vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer främst vara delaktig i koncernens leverantörsreskontra- samt kassahantering. Du är en viktig länk på ekonomiavdelningen. Där du ansvarar för egna arbetsuppgifter samt assisterar övriga ekonomiavdelningen i det dagliga arbetet. Du konterar, distribuerar och kontrollerar fakturor.

Bidrar till att effektivisera fakturahanteringsprocessen. Du sköter administration och bokföring kring koncernens inkommande- och utgående betalningsflöden.

Din profil

Du har minst treårig gymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter och känner att du vill utvecklas inom arbetsområdet. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, har bra analytisk förmåga och trivs med en hög arbetstakt.

En förutsättning för att lyckas är att du har goda färdigheter i Officepaketet. Som person är du självständig, engagerad och tar ansvar hela vägen. För att lyckas i rollen har du positiv inställning, är social, strukturerad, har förmåga att prioritera och duktig på att kommunicera.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på huvudkontoret i Norrköping. Urval och intervjuer sker löpande. Så skicka gärna in din ansökan så fort som möjlig.

Du skickar din ansökan och CV till Therese Knopf på redovisning@rejmes.se

Har du frågor om tjänsten skickas de till therese.knopf@rejmes.se
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rejmes.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.