CE Chaufför med ADR behörighet

CE Chaufför med ADR behörighet

Vi söker en erfaren och duktig chaufför för inrikes leveranser av styckegods till våra kunder. Arbetet utgår från vår anläggning i Norrköping.

För rollen krävs att du är flexibel, ordningsam och punktlig. Service är en självklarhet då du är företagets ansikte utåt mot våra kunder. Vi kräver CE-kort, ADR, YKB-kompetens samt truckkort.

Du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är ansvarsfull, har god känsla för detaljer, du har en hög servicenivå och är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment. I din roll kommer du ha mycket kontakt med våra kunder vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

Är du den vi söker?

Vi tar emot ansökningar via ansokningar@swedhandling.com
Bifoga personligt brev och CV. Senast den 21 augusti 2022 vill vi ha din ansökan, men ansök gärna redan idag då vi jobbar med löpande urval. Anställningen är en tillsvidareanställning (6 mån provanställning tillämpas). Lön och övriga förmåner enligt gällande kollektivavtal (I-avtalet). Märk din ansökan med "Chaufför".
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.swedhandling.com/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swed Handling AB är en kemikaliedistributör med huvudkontor och lager i Norrköping, kontor och lager i Gävle, Björketorp samt försäljningskontor i Lund. Swed Handling har ca: 75 anställda. I företaget finns även dotterbolaget Kemiverken AB i Skänninge. Verksamheten utgörs av försäljning av flytande och fasta kemikalier till industri, kommun/landsting, färggross etc. Företagspolicyn är att leverera rätt produkter, i rätt tid med hög servicegrad och hög flexibilitet.