Elkonstruktör

Elkonstruktör

Om tjänsten

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du kommer att anställas av Studentwork och sedan jobba som konsult på Sweco under en period om sex månader. Det kan också bli aktuellt med en direktrekrytering vilket innebär att hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork men att du kommer att bli anställd av Sweco, detta avgörs dock av kunden. Frågor om Sweco eller rollen ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som elkonstruktör kommer du att arbeta med CAD-ritning och el-projektering av mindre och mellanstora projekt, främst med fokus på sjukhus. Du kommer att jobba nära uppdragsledare och handläggare och ta fram ritningsunderlag. De projekt du kommer att jobba med är främst lokala men Sweco uppmuntrar också arbete mot/med andra regioner för kunskapsutbyte och utveckling. Du kommer att jobba i MagiCAD men i enstaka fall även i Revit.

Utvecklingsmöjligheterna i denna roll är mycket goda. Sweco erbjuder individuellt ledarskap och löpande samtal kring karriärmöjligheter och utveckling. Sweco toppar årligen listan över en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare hos ingenjörer och erbjuder ett varierat arbete i fräscha lokaler i centrala Norrköping.

Din profil

Vi söker dig med goda elkunskaper och som har ett stort engagemang och intresse för elkonstruktion. Detta kan du ha fått genom mer praktiskt arbete där du har jobbat som exempelvis elektriker i ett antal år för att sedan vidareutbilda dig inom konstruktion alternativt från studier där du har läst någon eftergymnasial utbildning inom elkonstruktion, elteknik etc. För att kliva in i denna roll tror vi även att du har jobbat med elkonstruktion i ca två år. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i en konsultroll med liknande arbetsuppgifter med fokus på sjukhus.

Som person tror vi att du som söker är öppen, social och positiv. Du ska ha ett stort engagemang och en vilja att ständigt utvecklas och lära dig mer. Vi tror därför att du är hungrig på branschen och ser Sweco som ett företag där du vill klättra och göra karriär. Andra egenskaper vi värdesätter är din noggrannhet samt att du är analytisk för att du på så sätt lätt ska kunna få en helhetsbild över de projekt som du jobbar med.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. I Sverige erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Resultatet av det arbete Sweco gör blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.