Vi söker administratör till vår webbutik och webbsida

Vi söker administratör till vår webbutik och webbsida

Det går bra för oss på Swebad. Vi expanderar och nu är det dags att ta nästa steg! Vi söker därför en person till vårt team som ska vara en nyckelspelare i uppbyggnaden av vår hemsida och webbutik.

Du ska administrera och bygga upp Swebads webbutik i form av att fota, redigera och skapa texter om våra produkter samt lägga upp material på hemsidan.

Webbsidorna är redan byggda men texter och bilder ska på plats och webbutiken ska anpassas så den ger besökarna en positiv och enkel köpupplevelse!

Vem är du?

Vi ser gärna att du är nyutexaminerad och sugen på arbetslivet.
Du besitter goda kunskaper inom foto och redigering och är en fena på att skriva bra och säljande texter! Du har även goda kunskaper i webbadministrering, kunskaper i Wordpress är meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning om 8 månader. Intervjuver kommer ske löpande, Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Mer info
Kontaktperson Niklas Levin
Email Mejla Niklas Levin
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.swebad.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swebad har många års erfarenhet som producent av utomhusspa och inomhusbad.
Vi har det allra senaste inom bad, reservdelar, kemprodukter och tillbehör. Vårt huvudkontor är beläget i härliga Norrköping där vi även har showroom och lager. Swebad har ett brett återförsäljarnätverk runt om i Sverige och vi fortsätter att växa även i Skandinavien.