Tillsammans når vi nästa nivå inom E-handel.

Tillsammans når vi nästa nivå inom E-handel.

Swebad söker en Webbadministratör som brinner för e-handel och drivs av att förbättra och utveckla.
Du är en positiv, snabbtänkt person som är noggrann, flexibel och ordningsam. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift då det behövs i denna roll. Du är bekväm med att fotografera, redigera bilder och har baskunskaper inom SEO. Det är en stor fördel om du har utbildning inom e-handel och digital marknadsföring.

Som webbadministratör på Swebad kommer du jobba tätt tillsammans med vår marknadskoordinator med varierande uppgifter inom marknad. Marknadsavdelningens gemensamma mål är att ständigt förbättra besökarens upplevelse och vår konvertering online.

Du kommer i huvudsak ansvara för Swebads e-handelslösning, administrera bildbank och uppdatera artiklar. Vårt moderna kontor är strategiskt beläget i Norrköping med gångavstånd till kollektivtrafik.

Swebad är ett familjeägt företag med närmare 20 år i branchen, vi specialiserar oss på spabad, swimspa och inomhusbad.
Vi har byggt vår verksamhet genom proffsmarknaden och blivit ett välkänt varumärke i branschen. Vi jobbar med flera av de större byggvaruhusen i Sverige, däribland Bauhaus, Bygghemma, Bolist, Ahlsell och XL bygg.

Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde under augusti månad eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Therese Steiner
Telefon 0114000932
Email Mejla Therese Steiner
Område Norrköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swebad.se
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (3 dagar kvar)