Swebad söker Marknadskoordinator

Swebad söker Marknadskoordinator

Vår nuvarande marknadskoordinator kommer efter sommaren att flytta utomlands vilket ger en öppning för en ny talang till vårt team.

Du kommer i rollen som marknadskoordinator spela en viktig roll i vårt team och har en ledande roll för alla projekt inom vår marknadsavdelning, Du agerar spindeln i nätet för marknadsavdelningens övriga medarbetare där du fördelar uppgifter och följer upp. Du kommer jobba nära företagets försäljningsavdelning och Vd.

För att lyckas i rollen är det med fördel om du har några års erfarenhet av liknande uppgifter. Du är en självdriven person som har ett öga för detaljer och är en naturlig ledare som ser till att saker blir gjort. För att passa in hos oss bör du gilla att tempot är högt och att vi har många projekt igång samtidigt.

Du kommunicerar flytande svenska och engelska i både tal och skrift då rollen innehåller daglig kontakt med externa kunder och produktionsavdelningar i övriga världen.

Meriterande
- Kunskaper inom digital marknadsföring
- Kunskaper inom grafisk design
- Erfarenheter från liknande tjänst.

Urval kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Niklas Levin
Email Mejla Niklas Levin
Område Norrköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swebad.se
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swebad AB har sedan 2000-talet producerat och importerat spabad och massagebadkar. Vi har byggt upp vår verksamhet genom proffsmarknaden och är i dag ett välkänt varumärke i branschen.
Vi är en av de största i Sverige och Norden på spabad.
Vi agerar producent och grossist på den nordiska marknaden med varumärken relaterade till spabad, bad och trädgård. i vår portfölj ser du varumärken som Swebad, Vivaspa, Nordic roi, Novitek och Egoé

Vårt huvudkontor, lager och showroom ligger strategiskt placerat i Norrköping.

Vår verksamhet jobbar efter våra ledord personligt, hållbart och tryggt och appliceras på hela verksamheten.