Sverull rekryterar Servicetekniker till Norrköping

Sverull rekryterar Servicetekniker till Norrköping

Om Företaget

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Sverull erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. På kontoret i Norrköping är Sverull idag 14 anställda. Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Läs gärna mer på Sverull.se

Arbetsuppgifter

Sverull söker nu dig med erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av service, underhåll, felsökning och reparationer av pumpar, elmotorer, fläktmotorer, balansering och växlar. Majoriteten av jobben utförs ute hos kund. Du kommer ha mycket kundkontakt och förväntas vara en säljande tekniker där du är med och tar in dina egna jobb.

Formell kompetens
  • Minst gymnasial utbildning
  • Körkort B
  • Några års erfarenhet av mekanisk service
  • Elkunskaper och pumpkunskaper är meriterande
  • God svenska i både tal och skrift.
Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba med mekanisk service. Du har kanske även tidigare jobbat i ett serviceyrke där du haft mycket kundkontakter och är van att bemöta kunder.
Viktigt för oss är att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av en vilja att göra ett bra jobb och bidra till företagets verksamhet.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem att resa i tjänsten, även om du mestadels kommer befinna dig på Sverulls verkstad i Norrköping. Viktigt för oss är att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av en vilja att göra ett bra jobb och bidra till företagets verksamhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Norrköping

Tillträdesdag

Välkommen med din ansökan snarast då vi redan nu påbörjar vårt urval!

I denna tjänst samarbetar Sverull med Lernia, men anställningen är direkt hos Sverull! Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta anette.hedberg@lernia.se

Information
  • Betyg och övriga intyg tas med vid eventuellt intervjutillfälle
  • Körkort tas med vid eventuellt intervjutillfälle
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Norrköping är vi idag 14 anställda, varav en service/mättekniker.