Ekonomiassistent till Svenska kyrkan

Ekonomiassistent till Svenska kyrkan

Har du goda erfarenheter av, kund-och leverantörsreskontra, löpande bokföring och kontoavstämningar gärna som konsult från en större organisation? Då är tjänsten som ekonomiassistent hos oss i Svenska kyrkan något för dig!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent får du ett helhetsansvar för kund- och leverantörsreskontra samt in- och utbetalningar. I arbetsuppgifterna ingår även kontoavstämning och löpande bokföring. Du är delaktig i arbetet med årsbokslut och årsredovisning. Du kommer att ha stora möjligheter att utveckla rutiner och processer för att se till att arbetet blir så effektivt som möjligt. Du har en kommunikativ roll, med kontaktytor främst inom Norrköpings pastorat men även externa kontakter.

Du kommer att tillhöra pastoratets ekonomiavdelning bestående av ekonomichef, redovisningsekonom och en student på deltid. Arbetsplatsen har ett öppet arbetsklimat där ni kommer samarbeta tätt med varandra och även stötta chefer och medarbetare i organisationen. Arbetsplatsen är på pastoratets kansli och du kommer att rapportera till ekonomichefen.

Om dig
Vi söker dig som har jobbat 3-5 år som ekonomiassistent och har en ekonomiutbildning på gymnasienivå. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning är det positivt för tjänsten. Vidare är det även meriterande om du har arbetat som konsult tidigare.

Det här är ett jobb för dig som är självgående, noggrann och trivs med att ha struktur och ordning i vardagen. Du som person gillar att effektivisera, är utvecklingsinriktad och nyfiken på nya lösningar. Du behöver ha ett konsultativt arbetssätt och en god pedagogisk förmåga då du ofta arbetar i dialog med chefer, medarbetare och externa uppdragsgivare. Officepaketet är du van användare i, framförallt Excel som du jobbar dagligen i. Självklart delar du Svenska kyrkans värderingar och är medlem i Svenska kyrkan.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Svenska kyrkan
Svenska kyrkan i Norrköping består av fyra stora församlingar, kyrkogårdsverksamheten och kansliet. Hos oss jobbar ca 300 medarbetare, drygt 100 förtroendevalda och hundratals ideella medarbetare. Tillsammans brinner vi för att bidra till ett gott liv för alla i Norrköping. Vi är måna om en god arbetsmiljö och jobbar för att vår arbetsplats ska präglas av öppenhet och gemenskap.

För mer information: https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping.

Om anställningen
Svenska kyrkan har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är personlighetstest (MAP) och kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jacob Allard via 08 - 100 500 alternativt jacob.allard@adecco.se. Facklig företrädare för Vision är Jens Lagnestam, 070-311 72 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se" alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Norrköpings pastorat, Svenska kyrkan, ekonomiassistent, ekonomi, Norrköping, Adecco
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.