Account Manager / Säljare Norrköping

Account Manager / Säljare Norrköping

Om oss och om rollen

”Jag är Sveriges bästa säljare inom mitt distrikt”
Det var ett djärvt påstående, är det så?

”Jag har där där sällsynta förmågan att först öppna dörrar och sedan få kunderna till aldrig mer vilja gå någon annanstans. Du kan kalla mig relationsproffs ”
Fortsätt prata. ”Jag är rådgivande, förtroendeingivande, orädd och är en fena på att räkna på affärer” ”... låter magiskt...” Jag är affärsmässig, har ett företagens tankesätt och ... ”
Ok. Det räcker. Vi vill ha dig!

Vi vill ha dig ombord på vår storsatsning av vår säljorganisation och på en tillväxtresa unik i sitt slagg!

Som Account Manager / Säljare hos oss på Svenska Krögare får du en fartfylld, utvecklande och dynamisk vardag. Du blir ansvarig för ditt distrikt Norrköping, med omnejd och säkerställer vår framfart på din marknad. Rollen innebär att du skapar din egen kundportfölj och är proaktiv i din försäljning. Dina framtida kunder finns av krögare och hjälper dem och hjälper dem att varje dag kan bli mer lönsamma och effektiva i sin verksamhet. ”Är jag deras partner?” Ja visst . ”Är jag deras rådgivande bollplank?” Mer än någonting annat!

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 kunder runt om i Sverige. Vi köper Sveriges bästa avtal och trygghet genom att vi dagligen analyserar våra kunder inköp. Våra kunder får dels tillgängliga till en mycket attraktiv prislista inom samtliga segment, men även tillgång till en personlig inköpare från vår kundtjänst avdelning. Vi har sedan 2008 sparat våra medlemmar miljontals kronor och tusentals timmar som krögaren har kunnat återinvestera i verksamheten.

Du utgår hemifrån och blir en del av ett större sammanhang genom att tillhöra ett lag av kollegor med lagkamrater, glädje, passion för affärer och erfarenhetsutbyten.

Din profil
För att vara lyckosam som Account Manager hos oss triggades du av det du precis läste ovan. Kanske har du bara nu ett leende på läpparna? Vi ser gärna att du också har:
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B tjänsteförsäljning
  • God vana att räkna på affärer; tex kunna påvisa tydligt ROI för kund
  • Ett sinne för ordning och reda och använder CRM. Självklart förmåga att kunna strukturera och planera din tid - time management ftw!
  • En affärsmässig och professionell framtoning med glimten i ögat
  • Intresse och passion för mat & dryck
Vi finns
  • En nyckelroll för vår fortsatta tillväxt. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig!
  • Frihet under ansvar där du får fokusera på det du älskar - att vara ute på fältet och göra affärer
  • En attraktiv fast lön samt en härlig teamkänsla
  • Konferensresor som är mycket mer än ”en kaffe i Säffle” - tänk Mexico!
  • Chansen att representera en ledande lösning som gör verkliga färdigheter för dina kunder
Kände du precis att det står ditt namn på den här annonsen? Då ska du söka tjänsten redan idag!

Jag visar rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Lars Poulsen. Önskas ytterligare information kring tjänsten är välkommen att slå Lars en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89 eller via mail: lars.poulsen@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly get inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Första intervjuer sker 26 och 27 februari via Skype.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (11 dagar kvar)