Fastighetsförvaltare sökes till vår kund i centrala Norrköping!

Fastighetsförvaltare sökes till vår kund i centrala Norrköping!

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare kommer du inneha en bred roll med olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba nära teknikerna och dina andra kollegor. Du kommer arbetsleda fastighetsteknikerna, sköta hyresgästkontakt genom mail, telefon och besök. Du kommer även göra beställningar och entreprenöruppföljningar och ha budgetansvar. Du kommer även få agera projektledare för mindre renoveringar, ombyggnationer och förvaltningsprojekt.

Start: Maj

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Norrköping

Din roll

Vi söker dig men en godkänd gymnasieexamen eller med en relevant godkänd utbildning inom ekonomi, fastighetsförvaltning eller byggteknik. En utbildning är inte ett krav för tjänsten men meriterande! Du har god ekonomisk förståelse, goda kunskaper inom fastighetsteknik samt grundläggande entreprenadjuridik med vana att samordna underhålls och ombyggnadsprojekt.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsförvaltning. Vi ser att du som person är social då du kommer ha daglig kontakt både extern och intern. I och med att du även jobbar med hyresgäster ser vi att du är en person med medkänsla och kan se situationer från olika perspektiv. Överlag tror vi att du är en person med skinn på näsan och trivs med att ha många bollar i luften! Körkort B är ett krav för tjänsten.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. DE erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. Vår kund arbetar utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas de av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos dem finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.