Kundtjänstmedarbetare sökes till hållbarhetsföretag i framkant!

Kundtjänstmedarbetare sökes till hållbarhetsföretag i framkant!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som kundtjänstmedarbetare kommer du jobba i en omväxlande roll med mail och telefon som ditt främsta verktyg. Rollen innebär löpande kontakt med företagets kunder, vilket både är privatpersoner och företag. Kontakten kan innefatta förfrågningar högt som lågt, beroende på kundens behov. Arbetet innefattar även löpande uppdatering i kundsystemet.

Period: Omgående fram till september.

Omfattning: Heltid.

Arbetstider: 8-16, flextider kan tillämpas.

Placeringsort: Norrköping.

Din profil

Vi söker dig med en godkänd gymnasieexamen. Gärna har du erfarenhet kring att jobba i kundtjänstsystem sedan tidigare och har mycket god datorvana med kunskaper i Word, Excel och Microsoft Outlook.

Krav för tjänsten är att du besitter erfarenhet av serviceyrket eller kundtjänst sedan tidigare. Du behärskar mycket god svenska i både tal och skrift, samt god engelska i tal och skrift.

Vi tror att du har en serviceinriktad och positiv inställning, gillar att jobba i lag och har förmågan att jobba noggrant samtidigt med flera bollar i luften.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Norrköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är verksam och framstående inom återvinningsbranschen. Med ett stort hållbarhetstänk genomsyras hela verksamheten av effektiva och miljövänliga lösningar. I denna process har vår kund valt att vara anonyma till en början, mer information ges vid intervjutillfälle.
Vill du vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare idag!