Junior IT-tekniker sökes till väletablerad koncern!

Junior IT-tekniker sökes till väletablerad koncern!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Efter konsultuppdraget finns stora möjligheter till överrekrytering om båda parter är nöjda. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

I din roll som junior IT-tekniker kommer du ingå i utvecklingsteamet. Du kommer felsöka lättare IT-problem såsom datorproblem, internetproblem och övriga problem som kontor kan få. Du kommer även få byta datorer och mobiler för medarbetare på de olika kontoren du jobbar med. Då detta är en ny roll finns det på sikt stora chanser för utökat ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du bör också vara beredd på att det kan förekomma resor 1-2 gånger i veckan! Det är meriterande om du tidigare arbetat i Office 365 med dess funktioner och vet vad AD ”Active Directory” är då detta är ett system du kommer jobba mycket i.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Norrköping

Din roll

Vi söker dig med en godkänd teknisk gymnasieutbildning, det är även väldigt meriterande om du har vidareutbildat dig och har en YH-examen inom IT. Du bör självklart vara intresserad av IT! Större erfarenhet av rollen är inte ett krav då du kommer lära dig mycket på plats. Vi ser gärna att du är en person med skinn på näsan som vågar ta för dig då du kommer planera mycket av arbetet själv. Då du kommer jobba med människor ser vi också att du är relativt social och vet värdet i ett gott bemötande. Körkort B är ett krav för tjänsten!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på entreprenader och service inom bland annat teknikområdena VS, komfortkyla, sprinkler, fjärrvärme och fjärrkyla.