Transportplanerare

Transportplanerare

Returpack, också känt som Pantamera, grundades 1984 och bidrar till ett hållbart samhälle genom världens bästa men också Sveriges största pantsystem av burkar och PET-flaskor. De ansvarar för att få pantsystemet att fungera i alla led vilket handlar om att dels sprida information men också att hantera förpackningar samt att koordinera hämtningar. Tack vare sin position har Returpack/Pantamera ett stort ansvar, det system de driver ska hantera dagens pantförpackningar men också göra det utan att äventyra framtidens resurser. Därför är utveckling, hållbarhet och tillgänglighet något som genomsyrar deras arbete.

Till Returpack/Pantameras huvudkontor i Norrköping söker vi nu en transportplanerare för ett vikariat på sju månader. Ta chansen och ansök redan idag för att bli en del av Pantamerafamiljen!

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Returpack/Pantamera. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om Returpack/Pantamera eller rollen ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).

Tjänsten är ett vikariat på sju månader med start 1/2 2021. Rekryteringsprocessen kommer att pågå fram till årsskiftet med slutintervjuer hos Returpack/Pantamera i januari.

Dina arbetsuppgifter
Som transportplanerare på Returpack/Pantamera bidrar du till att säkerställa planering av fjärrtransporter och volym till produktion men också till effektiva inslamlingsflöden. Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Trafikplanering
  • Avvikelserapportering samt uppföljning av dessa
  • Bevakning mellanlagernivåer
  • Specialtransporter
  • Utleveranser, inrikes/utrikes
  • Uppföljning statistik rutter(km/tid), validering
  • Leverantörs/butikskontakter
  • Leverantörsuppföljning
  • Miljörapportering
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom området
Övrig information:

Placeringsort: Händelö, utanför Norrköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 07:30/8:00- 16:00/16:30

Start: 1/2 2021

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller minst två års erfarenhet av transportledning eller transportlogistik. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har jobbat inom en liknande bransch alternativt med transportplanering mot butiker är detta också meriterande. Krav för denna tjänst är även att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har god data- samt systemvana. Vi ser gärna att du brinner för miljö, hållbarhetsfrågor och återvinning men givetvis också för planering, uppföljning och kommunikation.

Som person tror vi att du som söker är självgående, stukruterad, serviceinriktad och initiativtagande. Du jobbar lösningsfokuserat men också med ett stort kundfokus och får lätt ett helikopterperspektiv över det du har framför dig där du samtidigt kan dyka ner och analysera på detaljnivå för att säkerställa korrekta beslut. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga, lätt skapar ordning och reda och gillar att jobba i ett varierat arbetstempo utan att tappa fokus.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.