Teknisk Koordinator

Teknisk Koordinator

Till vår kund Luftfartsverket söker vi nu en Teknisk Koordinator! LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. Deras flygledare leder dagligen cirka 2 000 flygplan i svenskt luftrum.

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail efter ansökan.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk koordinator arbetar du stödjande och koordinerande till teamet som arbetar med radar på LFV. Detta är en omväxlande och utmanande roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer att stötta upp i tekniska utredningar, driftavvikelser och problemrapporteringar. Vidare beställer du och följer upp uppdrag mot drift- och systemleverantörer. Stationeringsort är Norrköping men kommer innebära resor till övriga Sverige några dagar per månad. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader som för rätt kandidat övergår i en anställning direkt hos LFV.

Bland arbetsuppgifterna finns:

Ta fram underlag för månads- och kvartalsrapportering, ex. drift- och ärendestatistik

Säkerställa struktur för systemdokumentation

Hantera logistik kring reservdelar och reservdelslager

Start: omgående

Omfattning: heltid

Arbetstider: 8-17

Din profil
Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning och har ett intresse för tekniska problem och lösningar. Vi ser att du är lättlärd vad gäller system och har en naturlig förståelse för tekniska termer. Vi ser att du har tidigare arbetslivserfarenhet från yrken inom administration/dokumentation samt har arbetat i ärendehanteringssystem och/eller dokumenthanteringssystem. Vidare har du goda kunskaper inom IT, så som Office-paketet. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav. För denna roll krävs svenskt medborgarskap och en säkerhetsklassning kommer att genomföras. Som person efterfrågar vi dig som är ansvarstagande, analytisk, strukturerad och har en god kommunikationsförmåga.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.