Orderadministratör

Orderadministratör

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).

Tjänsten som orderadministratör är ett vikariat på tre månader med start omgående. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som orderadministratör tillhör du en avdelning bestående av ca 16 kollegor. Ni arbetar tillsammans främst mot företagskunder där ni aktivt hanterar ärenden, både nya och de som står på tur. I rollen har du både interna och externa kontaktytor, både via telefon och mail. Det kan då bland annat vara företagskunder du pratar med men även butiker, återförsäljare eller kundtjänst m.m.

I rollen som orderadministratör jobbar du i flertalet olika system med att bland annat administrera nybeställningar, flyttar och annulleringar inom telefoni, bredband och paketering. Du är behjälplig i frågor som rör leverans och beställningar, så kallade orderärenden. Ditt fokus i rollen är att ge en service i världsklass mot företagskunder samt att säkerställa att orderärenden hanteras på ett noggrant, professionellt och effektivt sätt där samtliga parter ständigt är uppdaterade. Vid behov kan även övriga arbetsuppgifter tillkomma.

Övrigt:

Placeringsort: Norrköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 07:50 - 16:30

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning och som tidigare har jobbat i serviceinriktade roller. Har du tidigare jobbat administrativt eller med liknande arbetsuppgifter inom orderläggning eller kundtjänst är detta meriterande. Krav för tjänsten är att du pratar samt skriver på svenska och engelska obehindrat.

Som person tror vi att du som söker är kommunikativ, noggrann och något av en problemlösare. Då information ibland kan saknas i systemet krävs det att du har ett öga för detaljer och lätt kan se vad som behöver fyllas i för att en beställning ska gå igenom. Vidare tror vi att du nyfiken, eftertänksam, ansvarsfull och har en god arbetsmoral. Har du ett tekniskt intresse samt lätt för att lära dig nya system är detta också meriterande.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.