Miljöprovtagare

Miljöprovtagare

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. De finns i 40 länder och på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien.

WSP Miljömanagement i Östergötland består av ca 20 personer som arbetar övergripande med frågor inom miljösektorn. De arbetar med hållbarhet, arbetsmiljö, byggnadsmiljö, förorenade områden, MKB och tillståndsärenden. De utför uppdrag åt offentliga, statliga och privata beställare. De finns i Norrköping och Linköping och kontoren omfattas av ca 200 personer. Nu vill de bli fler och söker därför kreativa och utvecklingsorienterade medarbetare som vill bli en del av deras gäng.

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra en personlighetstest som skickas till din mail vid ansökningstillfället. Välkommen att lämna in din ansökan redan idag!

Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com)

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Miljöprovtagare kommer du inta en viktig roll där du aktivt samverkar för att möta kundernas behov. Ditt arbete omfattar utredningar så som MIFO-undersökningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar samt efterbehandlingsåtgärder. Du kommer arbeta i flera uppdrag parallellt, där en stor del av ditt arbete innebär att vara ute och ta prover för analys på laboratorium. Du kommer dessutom att arbeta inhouse med att hantera dessa prover, utvärdera resultat och stötta i arbetet med att ta fram provtagningsplaner och rapporter. Utöver den praktiska delen i ditt arbete kommer du även ha kontakt med både kunder och kollegor.

Start: januari

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Linköping, Norrköping

Vad kan WSP erbjuda?

WSP kan erbjuda en utvecklande miljö där du får möjlighet att påverka samhället på riktigt. Deras styrka är att de kan anpassa sig till deras kunders kultur och lokala marknader samtidigt som de utnyttjar deras världsomfattande expertis för att genomföra de mest komplexa projekten. På WSP finns resurserna och kunskaperna som krävs för att med stor bredd driva flera olika uppdrag inom miljösektorn. Genom att möjliggöra ett närvarande ledarskap och samverka över avdelningsgränserna har de lyckats skapa starka team både lokalt och nationellt som kan ta sig an de utmaningar vi står inför. De senaste åren har de dessutom snabbt klättrat på listorna över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare samtidigt som de lyckats med goda resultat i deras medarbetarundersökningar. De är övertygade om att nöjda medarbetare och goda resultat i uppdragen går hand i hand.

Din profil
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eftergymnasial utbildning; exempelvis högskoleingenjör med relevant inriktning, alternativt en YH-examen inom miljöprovtagning eller liknande. Vi tror att du är nyexaminerad eller i början av din karriär med något års erfarenhet inom liknande område. Har du tidigare erfarenhet av konsultbranschen är detta meriterande, men inte ett krav.

Som person ser vi att du är nyfiken, lyhörd och strukturerad. Du gillar att vara utomhus och kan anpassa dig till nya förutsättningar. Vi tror att en drivkraft hos dig är att tillsammans med kollegor och kunder arbeta mot ett gemensamt mål och att du inte har några svårigheter med att arbeta vare sig självständigt eller i grupp.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.