It-tekniker

It-tekniker

Har du minst 1-3 års arbetslivserfarenhet som It-support, It-tekniker eller liknande? Har du ett intresse för såväl IT/teknik som människor och vill bli en del av ett företag som arbetar för en hållbar framtid? Studentwork letar just nu efter en It-tekniker till vår kund i Norrköping som är verksamma inom återvinning och biobränsle. Företaget är ett familjeägt bolag i grunden som idag består av cirka 120 anställda. Låter detta lockande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om rollen
I rollen som It-tekniker hos vår kund kommer du att bli en del av ett mindre team som idag består av fyra personer. Dina arbetsdagar kommer att vara omväxlande och bestå av allt från intern teknisk support till omfattande IT-projekt. Du kommer att hjälpa kollegor med exempelvis kontohantering, Office 365 och mobiltelefoner som inte fungerar. Du kommer även att ha mer avancerade arbetsuppgifter i form av IT-projektledning och att stötta upp vid kommande byte av affärssystem.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos vår kund. Genom tjänsten kommer du att bli en viktig spelare i ett familjärt, expansivt och miljömedvetet företag.

Ort: Norrköping

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Arbetstider: Kontorstider med viss flex

Önskad bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasieexamen inom IT/teknik samt minst 1-3 års erfarenhet som It-support, It-tekniker eller liknande. Du har mycket goda kunskaper inom klientsupport, Windows Server 2016 och Office 365. Övriga krav är flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik.

Som person är du självständig, lyhörd och öppen. Du ansvarar för din egen framgång, vågar ta plats och är bra på att arbeta tillsammans med andra. Att vara serviceinriktad och lösningsorienterad är för dig en självklarhet. Vidare är du tålmodig och prestigelös och har inga problem att arbeta med både enklare och mer avancerade arbetsuppgifter.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.