Till vårt kundföretag söker vi just nu en Ekonom som har stort intresse för siffor och IT. Kundföretaget är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för deras verksamhet. De är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där de förädlar råvaran till allt fån trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker.
Är du en person med erfarenhet från det ekonomiska området men med intresse för processutveckling och service? Vill du bidra med din kunskap och ditt engagemang för att bygga en ekonomiorganisation i toppklass? Då är du den vi söker!
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansöka redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Ekonom kommer du att ansvara för huvuddelen av kundföretagets redovisnings-, rapporterings- och reskontraprocesser samt operativt inköp. Du kommer tillhöra ett socialt och härligt team på 25 medarbetare som finns där och hjälper varandra. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Ansvara för löpande redovisning, bokslut och rapportering
  • Ansvara för redovisnings- och bokslutsprocessen för några av kundföretagets produktionsenheter
  • Delaktighet i utvecklingsarbete av kundföretagets processer både ur ett effektivitets- och kvalitetsperspektiv
  • Vara behjälplig i andra löpande ekonomiska arbetsuppgifter
Omfattning: Heltid

Ort: Centrala Norrköping

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: Direktrekrytering. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direktanställd hos kundföretaget

Din profil
Våra önskemål/krav till dig:
  • Högskoleutbildning alt eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete
  • Tidigare erfarenhet av arbete i Agresso eller annat större ekonomisystem
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper Excel
För att bli framgångsrik och trivas i denna roll tror vi att du är flexibel och drivs av att skapa förändring och effektivitet i de processer du medverkar i. Då arbetet bedrivs i flera olika system tror vi att du som söker har goda generella IT-kunskaper vilket gör att du snabbt kan sätta dig in i olika systemlösningar och integrationer. Du har även en förmåga att arbeta självständigt med hög precision, snabbhet och engagemang.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.