Analytisk Online Specialist

Analytisk Online Specialist

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Studentwork Sweden AB och alla frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Analytisk Online Specialist kommer du arbeta kontinuerligt med att analysera och optimera konverteringen av min kunds digitala kanaler och du säkerställer processer för en sömlös kundupplevelse i övergången från konvertering till sälj. Du planerar och sätter upp flöden för lead nurturing och utskick samt utvecklar deras systematiska arbete med marketing automation. Du är affärsområdets representant i koncerngemensamma förvaltningssamarbeten gällande CMS och webbshop och projektleder utveckling av ny funktionalitet för min kunds räkning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Analys och utvärdering av digitala kanalers prestation
  • Optimera konverteringen utifrån statistik och besökarbeteenden
  • Driva löpande förvaltningsfrågor gällande CMS och Marketing automation-system
  • Projektledning
Start: Vid överenskommelse

Omfattning: Direktrekrytering, heltid

Placeringsort: Norrköping

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av analys- och konverteringsoptimering av digitala kanaler, marketing automation och lead management helst inom B2B. Du bör ha en relevant högskoleutbildning, gärna inom marknadskommunikation eller liknande. Du har goda kunskaper i Google Analytics, sökmotorsoptimering och UX, Adobe creative tools, Officepaketet, CMS och CRM. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Episerver och Hubspot. Som person tror vi att du har en god analytisk förmåga, att du jobbar på ett strukturerat sätt och att du har ett brinnande intresse för affärer samt att skapa bra kundupplevelser. Du har förmågan att självständigt driva analys- och utvecklingsarbete och att ta fram konkreta utvecklingsförslag kopplade till dina analyser. Du är bra på att se helheter och stimuleras av att jobba mot mätbara mål. För dig är det en självklarhet att vara lagspelare och du bidrar gärna med dina idéer.
  • Duktig projektledare
  • Affärsdriven
  • Förståelse för projektledning inom Webb
  • Generell förståelse för marknadsföring
  • Öga för färg och form
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Norrköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till min kunds räkning söker jag just nu en Analytisk Online Specialist!