Vill du jobba heltid sommar? Erfarna lagerarbetare sökes!

Vill du jobba heltid sommar? Erfarna lagerarbetare sökes!

Vill du jobba heltid på ett av Östergötlands största lager under sommaren mellan v.27-32? I så fall har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Rusta har sitt centrallager beläget i Norrköping och vi på StudentConsulting hjälper dem med bemanning av personal. Rusta arbetar utifrån ledorden: Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans och detta är något som genomsyrar hela deras verksamhet. Lagret i Norrköping är en populär arbetsplats där våra konsulter trivs och inför vårsäsongen behöver vi anställa fler engagerade medarbetare som ska jobba på Rusta.

Under sommaren finns behov av konsulter på heltid under v.27-32. Önskvärt är att uppstart sker redan under våren där du arbetar extra utifrån din tillgänglighet. Utifrån detta är det därför positivt om du är student på minst 50% och har god tillgänglighet för extrajobb under höst och vår samt kan arbeta heltid mellan v.27-32.

Vi vill att du anger i din ansökan vilken tid du kan jobba samt hur din tillgänglighet ser ut en vanlig vecka. Vi samarbetar med Rusta genom bemanning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting.

Detta söker vi:

Du som söker har truckkort och har erfarenhet av lagerarbete. Du trivs med att arbeta mot tydliga mål och att skapa goda arbetsresultat. Vidare är du van vid att arbeta i högt tempo och har en positiv inställning. Som person är du väldigt engagerad och driven, har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Då lyft förekommer i arbetet ser vi också att du är en person med god fysik. Du är en person som trivs med att ta eget ansvar och att jobba i grupp.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se