Vi söker högstadielärare i engelska!

Vi söker högstadielärare i engelska!

Har du behörighet till högstadiet, är pedagogisk och brinner för ungdomars utveckling och lärande? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu efter högstadielärare som vill arbeta på en skolan utanför Norrköping. Vi söker långsiktiga samarbeten och är öppna för olika slag av sysselsättningsgrader, därav är det viktigt att du anger om du vill jobba heltid, deltid eller extra i din ansökan. Du som söker kanske är nyexaminerad, har jobbat som lärare tidigare och ute efter ett nytt jobb eller en driven pensionär som vill komma tillbaka arbetslivet några dagar i veckan eller så vill du bara ha ett roligt extrajobb vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning. Vi anpassar oss efter dina förutsättningar och din livssituation!

Detta söker vi:
  • Behörighet för högstadiet
  • En ansvarstagande person med ett intresse av ungdomars inlärning och utveckling.
För att lyckas inom rollen tror vi att du är pedagogiskt lagd och ger ett förtroendeingivande intryck. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och skicklig på att samarbeta med kollegor. Du brinner för ditt ämne och vill dela med dig av din kunskap till dina elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Skolan är placerad cirka 2,5 mils utanför Norrköping resecentrum. Körkort och tillgång till bil är därför starkt meriterande. Däremot finns det goda kommunikationer med kollektivtrafik.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com