Vi söker en klasslärare åk 5, bli konsultlärare med god lön

Vi söker en klasslärare åk 5, bli konsultlärare med god lön

Har du behörighet som klasslärare för åk 5, är pedagogisk och brinner för ungdomars utveckling och lärande? Då är det dig vi söker

Information om uppdraget:

Har du behörighet som klasslärare för åk 5, är pedagogisk och brinner för ungdomars utveckling och lärande? Då är det dig vi söker!

Vi söker just nu dig som är behörig klasslärare för åk 5 som vill arbeta på en skolan i Norrköpings kommun, skolan ligger 2,5 mil utanför stadskärnan.
Vi söker långsiktiga samarbeten och är öppna för om du vill vara konsult lärare eller bli rekryterad till skolan,

Du som söker kanske är nyexaminerad, har jobbat som lärare tidigare och ute efter ett nytt jobb eller en driven pensionär som vill komma tillbaka arbetslivet?

Detta söker vi:

Detta söker vi:
  • Behörighet
  • En ansvarstagande person med ett intresse av ungdomars inlärning och utveckling.
För att lyckas inom rollen tror vi att du är pedagogiskt lagd och ger ett förtroendeingivande intryck. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och skicklig på att samarbeta med kollegor. Du brinner för barn och pedagogik och vill dela med dig av din kunskap till dina elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Skolan är placerad cirka 2,5 mils utanför Norrköping resecentrum. Körkort och tillgång till bil är därför starkt meriterande. Däremot finns det goda kommunikationer med kollektivtrafik.

Sökord: Klasslärare, Åk 5, Behörig lärare

Sökord: Klasslärare, Åk 5, Behörig lärare
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com