Student med truckkort sökes för sommarjobb!

Student med truckkort sökes för sommarjobb!

Är du en ansvarsfull student med truckkort? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu efter en student som kan jobba v. 28 & 31 under sommaren på ett lager i Norrköping.

Information om uppdraget:

Företaget som du kommer jobba på är en tillverkare och distributör av tejpprodukter av hög kvalité. De har en dels en egen produktion, men köper också in varor som skall lagerhållas och distribueras ut till kund. Produkterna håller hög kvalité och är anpassade efter kundernas behov.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av orderplock, materialhantering, orderhantering samt utskick. Arbetet innebär mycket eget ansvar över det som plockas, då lagermedarbetarna själva sköter hela lagerkedjan ända till utlevereans. Tjänsten är ett sommarjobb och du kommer att arbeta heltid under veckorna 28 & 31. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 7-16. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Det är ett krav att du som söker är studerande om minst 50% och har truckkort A+B. Du ska ha lagervana och erfarenhet av orderplock samt att använda handdator. Har du även erfarenhet av att köra motviktstruck är det meriterande. För att lyckas i arbetet ser vi att du är en noggrann och flexibel person som är positiv och alltid strävar efter att göra rätt. Eftersom att arbetsbelastningen kan variera är det också viktigt att du kan hantera stress och samtidigt hålla ett högt tempo. Du ska vara självgående men också kunna samarbeta bra med dina kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och för rätt person finns det goda möjligheter till extraarbete under hösten. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com