Student? Stadium söker manlig passformsmodell!

Student? Stadium söker manlig passformsmodell!

Är du student och vill arbeta med utprovning av passform för nordens ledande sportkedja? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu personer som kommer att jobba för Stadium med att prova ut deras nya produkter. Fokus ligger på att bedöma passform och rörelsefrihet, därför är det väldigt viktigt att du har följande mått:

Herr strl M
  • Längd: 179-182 cm
  • Bröst: 100 cm (± 1cm; Mät vågrätt över bröstkorgen, armarna hängandes utmed kroppen)
  • Midja: 88 cm (± 1cm; Mät midjemåttet mitt mellan nedersta revbenet och höftbenskammen)
  • Stuss: 104 cm (± 1cm; Mät stussen där den är som bredast, ca 20 cm ner från midjan)
Observera att detta inte är ett fotomodellsjobb.

Du kommer att ingå i en grupp om två personer som arbetar utefter Stadiums behov. Provningarna kommer att ske på förmiddagar mellan klockan 9-12 ca 2 dagar/veckan. Du kommer under uppdraget att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på Stadiums huvudkontor i Norrköping. Uppdraget kommer att starta omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har de mått som anges ovan, du är student med planer på att fortsätta dina studier minst ett år till. Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta och ta instruktioner. Vidare är det önskvärt att du har ett intresse för eller är användare av sportkläder. Är det dig vi söker? Sök tjänsten idag! Det är viktigt att du anger mått i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se