Orderadministratör för uppdrag på heltid sökes till vår kund!

Orderadministratör för uppdrag på heltid sökes till vår kund!

Är du kommunikativ, strukturerad och gillar att vara spindel i nätet? Då har vi tjänsten för dig! Sök jobbet som orderadministratör redan idag.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta som orderadminstratör hos vår kund BEWi i Norrköping. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Norrköping. Uppdraget beräknas starta omgående och kommer att pågå i tre - sex månader med chans till förlängning.

Om tjänsten:
BEWI är mitt i en förändringsresa, för att kunna möta detta söker BEWI en orderadministratör som säkerställer att kunders ordar hanteras på rätt sätt samt ger god support till BEWIs kunder. Som orderadministratör på BEWI kommer dina primära arbetsuppgifter vara att genomföra orderregistrering via systemet Visma samt ta emot samtal från kunder i och utanför Sverige. Arbetet är förlagt från måndag - fredag med arbetstiderna 07.00 - 16.00. BEWIs lokaler är placerade i fabriken i Händelö, Norrköping. Kollektivtrafiken går endast två gånger om dagen här, därmed är körkort samt tillgång till bil starkt meriterande.

Detta söker vi:

För att lyckas och trivas inom rollen ser vi att du är en flexibel, noggrann och nyfiken person. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och kan ta dig an olika typer av arbetsuppgifter. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du har en god datorvana. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig hela sommaren, det finns inte möjlighet till semester.

Om arbetsgivaren:

BEWI är en ledande internationell leverantör av förpacknings-, komponenter- och isoleringslösningar
Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutvaror till återvinning av begagnade produkter.
Sedan starten 1980 på ön Frøya i centrala Norge har vårt engagemang för att skapa värde för våra kunder, samhället och våra ägare etablerat BEWI som en drivande marknadskraft genom att erbjuda hållbara lösningar på innovativa och effektiva sätt.

Sökord: administratör, kundtjänst, orderadminstratör

Sökord: administratör, kundtjänst, orderadminstratör
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com