Lagerarbetare sökes till Mincon Sweden!

Lagerarbetare sökes till Mincon Sweden!

Har du tidigare erfarenhet av lager- och logistikbranschen och är noggrann, självgående och ansvarstagande? Då kan vi ha tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Mincon Sweden är återförsäljare av utrustning för grundläggning och energiborrning. Huvudkontoret finns idag i Finspång med tillhörande lager- och logistikavdelning och de är totalt fem anställda på orten. Deras verksamhet växer och därför behöver de nu utöka sin personal med ytterligare en person inom lagerverksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Lasta och lossa varor
  • Godshantering
  • Packning
  • Reklamationshantering
  • Bokning av transporter
  • Dagskörningar av leverans
Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare., truckkort är inget krav men har du ett tekniskt intresse så är det meriterande. Det är ett krav att du som söker innehar B-körkort. Som person har du en förmåga att kunna planera, ta egna beslut och är ansvarstagande. Det är viktigt att du har eget driv, god initiativförmåga och har lätt för att se samband i olika arbetssituationer. Vi ser att du som söker kan arbeta både självständigt och i grupp. God fysik är nödvändigt då tunga lyft kan förekomma. Goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska är ett krav samt att du grundläggande datakunskaper.

Arbetstiderna är mån-fre 7-16. Du kommer få möjligheten att ingå i ett mindre team med korta beslutsvägar och högt i tak. Det här är ett konsultuppdrag på heltid i 6 månader med start så snart som möjligt enligt överenskommelse, vi vill gärna att du anger i din ansökan när du har möjlighet att börja. Du blir anställd på StudentConsulting men arbetar som konsult hos företaget. Efter uppdragstiden finns möjlighet till vidare anställning direkt på företaget för rätt person. Ansök redan idag, vi gör intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com