Lönekonsult till Norrköping

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta som lönekonsult i ett företag med stark värdegrund, långsiktigt ägande och i en yrkesroll där du utmanas och utvecklas? Då är det här tjänsten för dig!
Vi söker nu för vår kunds räkning en lönekonsult till Norrköping. Uppdraget är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund.

Du kommer att ansvara för hela löneprocessen för flera företag i olika branscher. Du kommer att ha kontakt med kunder, organisationer och myndigheter. Lönekunderna är företag med allt ifrån 1 till ca 100 anställda. Som lönekonsult arbetar du proaktivt och levererar med högsta kvalitet.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utbildad lönekonsult eller har motsvarande yrkeserfarenhet med ett genuint engagemang för din yrkesroll. Du är van att ta eget ansvar, trivs med att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften. Som person är du prestigelös, tycker om att jobba i team och är serviceinriktad. Du är bekväm med att arbeta i löneprogrammet HogiaLön plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultrollen, där du har arbetat med kunder inom olika branscher.
Som lönekonsult kommer du arbeta heltid med förmånen att flexibelt kunna strukturera och planera din tid.
Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 apr

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!