IT-tekniker på heltid sökes till Linköping!

IT-tekniker på heltid sökes till Linköping!

För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av en heltidstjänst som IT-tekniker. Om du har ett stort teknikintresse och vill hjälpa andra är detta helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker IT-tekniker som kommer att arbeta heltid hos vår kund i Linköping. Arbetsuppgifterna består av att ge IT-service på plats hos kunderna gällande felsökning, felavhjälpning samt användarstöd. Din huvuduppgift är att tillgodose att användarna får en god IT-support.

Tjänsten är en heltidsanställning i 6 månader med chans till förlängning där du kommer att bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasienivå samt minst två års erfarenhet som arbetsplatstekniker där du har arbetat i en stor och komplex IT-supportmiljö med minst 5000 användare. Du ska även ha erfarenhet av 2:a och 3:e linjens support, ärendehanteringssystem samt service management enligt ITIL. Som person är du driven, stresstålig och gillar att samarbeta med andra. Vi tror att du är en person som har ett genuint intresse av IT-branschen. Du är social, målmedveten och självgående och har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Körkort och bil är ett krav för tjänsten. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com