Butikspersonal på 80% sökes!

Butikspersonal på 80% sökes!

Är du serviceinriktad, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu personal till ett uppdrag i Norrköping inom butik där vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Du kommer att arbeta som kassapersonal och även med att plocka upp varor som nyligen levererats till butiken vid behov.

Uppstart kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl.7-14.

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund, uppdraget startar omgående.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan jobba måndag till fredag kl.7-14. Som person är du strukturerad och har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du serviceinriktad och trivs med att möta kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor men det är viktigt att du klarar att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Vi vill att du beskriver din tillgänglighet för att arbeta ovan nämnda pass i din ansökan. Är det dig vi söker? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt personer.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se