Administratör till Norrköping på heltid!

Administratör till Norrköping på heltid!

Vill du ha ett varierat jobb inom administration? Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är nyfiken på en ny utmaning? Då tror vi att du kommer trivas hos vår kund!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta som administratör på ett väletablerat företag som arbetar med mobilkranar. Företaget är verksamt på flera orter runt om i Sverige och även utomlands. De söker nu efter en duktig administratör som kan komplettera deras team i Norrköping. Du kommer att ha en bred roll och arbeta med kollegor internt såväl som med företagets kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Fakturering, prissättning och underlag som distribueras till kunder.
  • Avtal/offertskrivning
  • Kontering av fakturor
  • Ta emot samtal från växel och fakturaförfrågningar
  • Insamling och sammanställning av tidssedlar
  • Posthantering
  • Intern administration såsom arkivering, bokning av resor, boende m.m.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid där du är anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Norrköping. Du kommer att vara anställd av oss på heltid under sex månader och sedan finns det goda chanser till fortsatt anställning direkt hur vår kund. Dina arbetstider är kontorstider och tjänstgöringsgraden är 100%. Tjänsten inleds med fem dagars introduktion för att du ska få en så bra start som möjligt att komma in i arbetet ordentligt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och som uppskattar att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Du trivs när det är ordning och samt uppskattar struktur i ditt arbete. Du är mån om ett gott samarbete med dina kollegor och tycker att det är viktigt med en god service och ett bra bemötande mot företagets kunder. För att passa in i rollen behöver du ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och vi vill gärna att du beskriver detta i dina ansökningshandlingar. Du behöver ha goda kunskaper i svenska samt god datavana.
Är det dina nya utmaning vi beskrivit här ovan? Skicka in din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat. Tillsättning sker så snart som möjligt i överenskommelse med kandidaten. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se